ΝΕΟ Σεμινάριο με τίτλο «Εκπαίδευση φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις Πρώτες Βοήθειες και ΚΑΡΠΑ», Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022
Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του τέταρτου έτους του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Κατάθεση αιτήσεων:
Οι αιτήσεις θα κατατεθούν on-line στον σύνδεσμο που ακολουθεί, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου (10.00 π.μ.) και θα παραμείνει ενεργός έως τις 23 Νοεμβρίου 2022 (10.00 π.μ.):
Σημειώνεται ότι η κατάθεση αίτησης είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο σεμινάριο.
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Flyer 14 11 2022
Ημέρα και ώρα:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 (10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.)

Αντικείμενο εκπαίδευσης:
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει εισήγηση με αντικείμενο τις πρώτες βοήθειες και επίδειξη Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Εισηγητής σεμιναρίου:
MD PhD. Αθανάσιος Κιτσάκος, Γενικός Χειρουργός- Εντατικολόγος - Επειγοντολόγος, Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Χώρος υλοποίησης:
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Π.Τ.Δ.Ε., Α΄ όροφος, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Οργάνωση:
Το σεμινάριο οργανώνουν το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.).

Πληροφορίες:
κ. Μαρία Παπαδοπούλου, Bed, MA, Διοικητική υπάλληλος, Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
email: kedivim@uoi.gr
Τηλ. 26510-09141